Week 38 The meeting

I went to a beading meeting in Belgium last Sunday, and I had to make a “swap” present for one of the other ladies there. At first I didn’t know what to make but then I found out that she loved LARP so my best choice was chainmaille. I was lucky, the present was spot-on.

Afgelopen zondag ben ik naar een kralen meeting geweest in BelgiĆ«, Ik moest een “swap” cadeau maken voor een van de andere deelnemers. In het begin wist ik niet wat ik moest maken maar toen ontdekte ik dat de dame een liefhebber was van”LARP” dus was chainmaille de beste keuze. Ik had geluk, het cadeau was precies goed.

A personalized keychain

Een persoonlijke sleutelhanger

I also made a present for the lady who organized it all.

Ik heb ook een cadeautje gemaakt voor de dame die het georganiseerd had.


I'm also on

Carina Veling

Designer / creator at VMCdesigns.nl
Hello, my name is Carina, as you can see on my website I love to make jewelry, little boxes, greeting cards and little gifts from card stock.

All my creations can be found in my galeries.

Feel free to ask if you have any questions.
Carina Veling
I'm also on

Latest posts by Carina Veling (see all)

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes