Week 38 The meeting

Week 38 The meeting

I went to a beading meeting in Belgium last Sunday, and I had to make a “swap” present for one of the other ladies there. At first I didn’t know what to make but then I found out that she loved LARP so my best choice was chainmaille. I was lucky, the present was spot-on.

Afgelopen zondag ben ik naar een kralen meeting geweest in België, Ik moest een “swap” cadeau maken voor een van de andere deelnemers. In het begin wist ik niet wat ik moest maken maar toen ontdekte ik dat de dame een liefhebber was van”LARP” dus was chainmaille de beste keuze. Ik had geluk, het cadeau was precies goed.

A personalized keychain

Een persoonlijke sleutelhanger

I also made a present for the lady who organized it all.

Ik heb ook een cadeautje gemaakt voor de dame die het georganiseerd had.


Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.