Spelen met reveal wheel snijmallen.

Spelen met reveal wheel snijmallen.

Spelen met reveal wheel snijmallen.

spelen met reveal wheel snijmallen


Ik had deze blog In april 2019 al geschreven en gedeeld op het Hobby Alternatief blog.
Omdat de winkel helaas inmiddels is gaan sluiten en ik niet weet op het blog blijft heb ik besloten om mijn blogs van toen op mijn eigen website te herschrijven.

In april had Sandie het toen voor mij overgenomen om mijn blog te schrijven omdat ik zelf nog niet in staat was om rechtop te zitten, dank je wel Sandie nog daarvoor. En jullie dank je wel voor al jullie lieve berichten op mijn vorige blogs.
Ik heb eindelijk een goede app gevonden om mijn blogs vanaf mijn mobiel te kunnen schrijven, of in ieder geval om een begin te maken aan mijn blogs. 😁
Hoe schrijven jullie je blogs het liefst, via de computer of via jullie mobiel? 

Deze kaarten zijn voor iets gevorderde kaartenmakers, en met de handleiding erbij goed te doen. Ik had niet echt op de tijd gelet maar in totaal was ik misschien een uurtje kwijt per kaart.

Ik vond deze reveal wheel snijmallen zo leuk dat ik meteen 2 kaarten ermee heb gemaakt. 
Voor beide kaarten heb ik een “top fold” kaart gemaakt van 14.8 cm bij 10.5 cm. 
Hiervoor heb ik een standaard A4 genomen en deze in de lengte doorgesneden en toen dubbel gevouwen. 
Het draai mechanisme, bij de eerste kaart heb ik gemaakt met foam tape ertussen en het achtergrond papier heb ik gevonden als een digi file en uitgeprint. Deze word dan in zijn geheel op de basiskaart geplakt. 
De uitleg hoe je ze in elkaar moet zetten kunnen jullie vinden bij Lawn Fawn of op YouTube, als je zoekt op reveal wheel krijg je heel veel voorbeelden met uitleg hoe je de snijmallen moet of kan gebruiken.

Tip! Je kan ook andere stempeltjes gebruiken zolang ze maar in het venstertje van de snijmal passen.

Bij de tweede kaart die ik gemaakt heb, was de snijmal andersom ten opzichte van de eerste kaart, maar het principe is voor beide hetzelfde. Afwijkend bij deze kaart heb ik als tussenlaag fun foam genomen zodat de kaart niet indeukt als je hem met de post stuurt.  Het patroon papier is van 1 van de oudere patroon papierblokken van DecoTime.


Om het draaien van de reveal wheel snijmallen te laten zien heb ik even een paar animaties gemaakt. Die met de hondjes heb ik aan mijn dochter gegeven voor haar verjaardag.
Klik op de kaarten om de animaties te zien.


Deze link verwijst naar mijn YouTube shorts waar de animaties ook te vinden zijn.

Op mijn blog had ik al een beknopte versie van deze post geschreven maar dan in het engels.

Maar neem gerust alvast een kijkje, ook naar mijn andere werk in 1 van mijn galerijen en mochten jullie nog vragen hebben, ik hoor het graag. En mochten jullie meer willen weten over deze kaart, vraag dan gerust, ik geef graag antwoord op jullie vragen. 

Hebben jullie nu zelf ook kaarten met reveal wheel snijmallen gemaakt zou ik het leuk vinden om deze te kunnen bewonderen.
Je kunnen deze en jullie andere werkjes natuurlijk delen op onze/mijn

Facebook groep, Creative Tips & Trucs. 😊

Ik wens jullie een heel fijn weekend.

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Eén gedachte over “ Spelen met reveal wheel snijmallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.