“Mijn kleine werkzaamheden”

“Mijn kleine werkzaamheden”

mijn kleine werkzaamheden

“Mijn kleine werkzaamheden”


…… werden toch iets meer dan wat ik gedacht had.
Tijdens het omzetten van mijn album galerijen bedacht ik mij dat ik foto galerijen wat ik in mijn blog berichten gemaakt had natuurlijk ook allemaal moest aanpassen.
In de eerste instantie was dat geen probleem, even een “paar” galerijen extra maken en klaar.

Was dat maar zo, helaas kwam ik er achter dat Google gestopt was met de Picasa ondersteuning waardoor ik 2 jaar aan foto’s miste in mijn oude blog berichten.
Hierdoor werden mijn kleine werkzaamheden toch iets meer werk, maar goed dat ik wel de SKU nummers in de oude blog berichten kon zien dus kon ik ze gemakkelijk vinden om ze terug te zetten.

Hierdoor kwam ik dus ook creaties (allemaal oorbellen) tegen waarvan ik de foto’s wel gemaakt had, maar die op de een of andere manier alleen nog in mijn map met originele foto’s stonden. Wat een geluk dat ik die toen altijd allemaal bewaarde.
Daardoor zijn deze foto’s nooit geüpload in mijn website, dus deze heb ik toen ook nog maar even van mijn watermerk voorzien en alsnog geüpload, gelukkig waren het er niet zo heel veel.

Ik had alleen nog mijn laatste oorbellen album plaats voor nieuwe foto’s dus die heb ik dus meteen maar daarbij gezet. Voor nu ga ik weer even verder met het aanvullen van al het SEO gebeuren zodat google ook weer happy is. 😊

Ik dacht nu ik hier toch over mijn kleine werkzaamheden aan het schrijven ben zal ik ook maar meteen aan jullie laten zien welke foto’s ik gemist had.


Zeg nu eerlijk, sommigen zijn toch wel de moeite waar om te delen toch?
Wat vinden jullie? Laat gerust een reactie achter.


Mochten jullie meer willen weten over mijn creaties of mochten jullie nog vragen hebben, ik hoor het graag. Ik geef graag antwoord op jullie vragen.
Voor meer inspiratie kunnen jullie ook een kijkje nemen in mijn galerijen, deze zijn opgedeeld in verschillende mappen om alles een beetje overzichtelijk en uit elkaar te houden.

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.