March 2010 ~*~ Part 2

March 2010 ~*~ Part 2

This is part 2 of my work from March.

Dit is deel 2 van mijn crea’s van maart.

Thank you for watching!!


Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

4 gedachten over “March 2010 ~*~ Part 2

  1. Hoi Carina,
    Dank voor je reactie. Ik ken je werk natuurlijk allang van het SF. Ik ben altijd erg onder de indruk van de enorme productiviteit. Je maakt zovéél. Wat een prachtige foto’s laat je hier zien. Eigenlijk zitten er ook verschillende sieraden bij waarvan ik niet op jou zou tippen als ik moest raden van wie het was. Meer kleur misschien dan ik zou verwachten.
    Ik ga terugkomen!
    Fijne avond nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.