Kleine werkzaamheden

Kleine werkzaamheden

Hallo allemaal, ik heb al een hele tijd niets meer van mij laten horen en ik dacht laat ik eens proberen om mijn website weer een beetje leven in te blazen, vandaar dat ik even een paar kleine werkzaamheden aan het uitvoeren ben. Verder ga ik vanaf nu ook mijn blog in het Nederlands schrijven, want zowat elke browser heeft wel ergens een vertaal functie ingebouwd zitten.

Ik was het vorig jaar al begonnen met het maken van nieuwe foto galerijen omdat de plug-in die ik tot nu toe gebruikte zodanig veranderd was dat ik er niet meer mee uit de voeten kon.
Na lang zoeken had ik een nieuwe plug-in gevonden die mij wel aanstond, daarin heb ik nu dus al mijn foto galerijen gemaakt.


Met het omzetten van de album galerijen ben ik vorige week begonnen, alle blog berichten moet ik daarna nog nalopen om ook daar de foto’s met de nieuwe plug-in erin te zetten.

Vandaag ook even het shop gedeelte uitgezet ik moet nog even kijken wat ik ermee ga doen.
Misschien dat ik hem over een tijdje weer activeer, maar voorlopig focus ik mij eerst even op mijn galerijen en mijn blog.

Natuurlijk blijf ik ook nog actief voor HobbyAlternatief en haar Facebook groep. en ik hoop dat daar de activiteiten ook weer gaan beginnen. Maar voorlopig ben ik nog even zoet met de aanpassingen en kleine werkzaamheden van mijn eigen website.

Hopelijk weer tot snel. 🤗

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.