Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 Algemene voorwaarden
VMCdesigns
01-­06-­2011

Algemene verkoop­, leverings­ en betalingsvoorwaarden van VMCdesigns

1. Toepasselijkheid

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website VMCdesigns, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

2. Overeenkomsten

Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door vmcdesigns.nl. VMCdesigns is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.
Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

3. Artikelen

De artikelen op deze site zijn allemaal handgemaakt.
De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur van de geleverde artikelen zou wat kunnen afwijken dit heeft te maken met de instellingen van uw monitor.
Er is over het algemeen maar 1 artikelen per ontwerp op voorraad. Het artikel kan al zijn verkocht, zonder dat dit op de site zichtbaar is. Hierover ontvangt u per email bericht.

4. Prijzen

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s. Administratieve kosten zijn, tenzij anders vermeld, bij de genoemde prijzen inbegrepen. Voor bestellingen uit het buitenland gelden afwijkende voorwaarden. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land, deze verzendkosten zijn niet gratis.

VMCdesigns kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet­ of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

5. Betalingen

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e­mail.
Betaling geschiedt altijd geheel vooraf door middel van een paypal betaling of bankoverschrijving, waarna de bestelling zal worden verzonden.
Is de betaling niet ontvangen binnen 14 dagen na orderdatum, dan vervalt de aankoop.

6. Levering

VMCdesigns streeft ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter hier is VMCdesigns niet tot verplicht. De uiterste verzend termijn is 5 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan VMCdesigns kan worden toegerekend.
Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 5 dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht.
Adressering gaat op basis van de door klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de door u ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door u niet juist zijn ingegeven is VMCdesigns niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.

Verzending gaat via POST NL of via DHL for you.
Bij versturen via pakketpost ontvangt u een track&trace nummer.

VMCdesigns is als kunstenaar en hobbyist niet niet verantwoordelijk voor zoek geraakte brievenbuspost. Maar mocht dit onverhoopt gebeuren zal VMCdesigns in samenwerking met U zoeken naar een passende oplossing.

Bestellingen kunnen op verzoek aangetekend worden verzonden via brief­ of pakketpost, geef dit dan te kennen tijdens de bestelprocedure.

7. Ruilen of retourneren

Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:

a. Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling
te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer
ontbonden worden.

b. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. voorzien van
bijgevoegd kaartje en indien verpakt, in de originele verpakking te zitten.

c. Indien u goederen wilt retourneren, dient dit per e­mail kenbaar te worden
gemaakt aan violetmoon.nl@gmail.com, waarna verdere instructies volgen.

d. De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper.
Onvoldoende of niet gefrankeerde retour zendingen worden door ons niet
aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.

e. Bij retourneren zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen aan u over
gemaakt worden.

8. Aansprakelijkheid

VMCdesigns is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan uw bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik.
VMCdesigns is niet aansprakelijk, indien de bij het sieraad bijgeleverde ** Tips voor een langdurig mooi sieraad ** niet wordt nageleefd en hierdoor schade aan de gebruikte materialen ontstaan

Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik is geheel op eigen risico.
VMCdesigns  is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van VMCdesigns. Indien VMCdesigns om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product waardoor de schade is veroorzaakt.

9. Garantie en aansprakelijkheid

VMCdesigns geeft garantie op de aangekochte artikelen. Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen:ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid, waterschade, bevriezing en verontreiniging.

Houd u er rekening mee dat er geen garantie geld op het volgende;
Natuurlijke slijtage, edelstenen kunnen door het dragen verkleuren. Met name zon is van grote invloed. Vlekken ontstaan door parfum
Metaal dat verkleurd is door contact met water, parfum, haarlak, bodylotion of reinigingsmiddelen.
Metaal dat verkleurd door uw PH waarde.
Edelstenen die gebroken zijn doordat ze zijn gevallen.
Breken van elastiek, afgebroken kronen van ringen door onzorgvuldig gebruik.
Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan kunt u per mail contact met ons opnemen. Wij zullen iedere klacht afzonderlijk beoordelen.

10. Copyright

Op alle informatie op deze site berust copyright.
Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VMCdesigns layout, webdesign, foto`s etc. van de site te halen of te kopieeren.

11. Algemeen

­ Alle goederen blijven eigendom van VMCdesigns tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

12. Privacy

De door de klant verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden alleen door ons gebruikt voor het verwerken van de bestelling.

Deze persoonlijke gegevens worden NIET ter beschikking van derden gesteld.

13. De wet kopen op afstand

­ Wij hanteren de regels van de wet kopen op afstand

http://www.consuwijzer.nl/Consumententhema_s/Kopen_op_afstand?WT.srch=1

© 2024 VMCdesigns. All Rights Reserved.

algemene voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.