~*~ Garden Music ~*~

~*~ Garden Music ~*~

Garden Music

nl_NL
Ik heb eens een keer geen sieraden gemaakt met kralen. 🙂
In de afgelopen maanden heb ik af en aan gewerkt aan een windgong voor mijn dochter. zodat ze wat “garden music” zou hebben.
Ik kon hier helaas niet continu aan werken omdat mijn duim niet echt meewerkte vandaar dat ik er iets langer over gedaan had. Maar toen die voor mijn dochter af was, (foto’s komen nadat ik hem aan haar gegeven heb) heb ik er ook een voor mijzelf gemaakt.Ze zijn zo leuk om te maken.

De mini schopjes en het mini harkje had ik bij ons in de kringloopwinkel gevonden toen ik op zoek was naar oud bestek voor een ander project .

Dit is de windgong die ik voor mijzelf gemaakt heb.

en_US
For ones I didn’t make jewelry with beads. 🙂
In the past months I worked on a wind chime for my daughter so she would have some “garden music”
Sadly I couldn’t work non stop on it because my thumb didn’t cooperate so it took me some time.But when I finished the one for my daughter, (photo’s will come when I have given it to her) I also made one for myself. They are so much fun to make.

The mini shovels and the mini rake I found at our local thrift store when I was looking for old silverware for an other project.

This is the wind chime I made for myself so I too can have some “garden music”  🙂

 

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.