Festival of Lights Bangle tutorial

Festival of Lights Bangle tutorial

Festival of Lights Bangle

nl_NL
Een tijdje terug had ik op you tube deze tutorial van Jill Wiseman gevonden, ik vond de Festival of Lights armbanden er heel mooi uitzien dus heb ik de kralen die ik ervoor nodig had besteld in verschillende kleuren en heb ik geprobeerd om er een paar te maken. Nu moet ik zegen dat Jill Wiseman hele mooie tutorials maakt en dat ze duidelijk volgbaar zijn. Hieronder zien jullie mijn pogingen tot het maken van deze festival of lights armbanden.

en_US
I found this tutorial of Jill Wiseman on you tube some time ago, I really like the look of these Festical of Lights bracelets so I ordered the beads in different colors to try and make a few of these bracelets.
Now I must say, Jill Wiseman makes very nice tutorials and they are easy to follow. Down below are my attempts to create these festival of lights bangles.

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.