F.A.Q.

F.A.Q.

F.A.Q.

** Hoe kan ik op maat gemaakte sieraden kopen die niet in de shop staan. **

Als u op maat/wens gemaakte sieraden wil bestellen, kunt u gebruik maken van het contact formulier. Hier kunt uw wensen aangeven wat u gemaakt wenst te hebben. Vermeld dan het type sieraad en de maten. U kunt ook een kijkje nemen in de Galerij om te zien of er een foto van een soortgelijk sieraad is.

Onthoud wel dat voor op maat/wens gemaakte sieraden geen zichttermijn geld, dit betekend dat op maat/wens gemaakte sieraden niet retour gestuurd kunnen worden.

** De verzending van uw bestelling. ** 

Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk gemaakt en via de post verstuurd. De bestelling wordt standaard verzonden in een bubble-enveloppe (tenzij U het anders aangeeft).
Overeenkomsten die binnen 2 weken niet betaald zijn komen automatisch te vervallen.

Voorwaarden

** Ruilen en retourzendingen. **

Indien er iets mis is met uw bestelling, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst te melden via email. Een retour zending is alleen mogelijk in overleg. De kosten voor retour zenden zijn voor rekening van de klant

** U heeft recht op een zichttermijn. **

Dit houdt in dat U een bedenktijd heeft van maximaal 14 werkdagen (dit is wettelijk voorgeschreven) waarbinnen U het product kan retourneren. Onthoud wel, dat deze “zichttermijn” alleen geld voor de sieraden die U in de shop “as is” koopt en niet voor op maat gemaakte sieraden. De bedenktijd gaat in vanaf het moment dat U het product heeft ontvangen.

** Garantie. **

VMCdesigns geeft 1 maand garantie op de geleverde sieraden. Garantie is niet van toepassing op slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik. VMCdesigns is niet verantwoordelijk voor het verdere gebruik van de artikelen.

** Persoonsgegevens. **

VMCdesigns houd geen persoonlijke gegevens bij, met uitzondering van adressen om bestellingen naar te kunnen sturen en email adressen.
In elke email is een link om je af te melden van deze website
Na afmelding zullen alle gegevens uit ons bestand worden verwijderd.

** Kanttekening. **

VMCdesigns is als kunstenaar en hobbyist niet aansprakelijk voor het eventueel vermist raken van een zending. Maar mocht dit onverhoopt gebeuren zal VMCdesigns in samenwerking met U zoeken naar een passende oplossing.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.