Beaded Earrings Cup tutorial

Beaded Earrings Cup tutorial

 

Beaded Earrings Cup tutorial

nl_NL
Een tijdje terug kwam ik deze tutorial, Beaded Earrings Cup, van Sidonia Petki tegen op you tube. Omdat ik het leuk vind om kleine projectjes uit te proberen heb ik ook deze oorbellen geprobeerd the maken. Ik had geen 3 mm bicones die nodig waren dus die heb ik omgeruild voor 8/0 Toho rocailles.
Hieronder zien jullie mijn interpretatie.

en_US
Some time ago I found this tutorial, Beaded Earrings Cup, from Sidonia Petki on you tube. Because I love to try small projects I tried making earrings too. I didn’t have the 3 mm bicones that where needed so I swapped them for 8/0 Toho seed beads.
Below you can see my interpretation.

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.