~*~ 2011 – Endless Summer ~*~

~*~ 2011 – Endless Summer ~*~

I participated in a challenge again, this time the “Endless Summer Challenge” from the JQ forum. We received a small bag with some beads and pendants from www.sydneydesign.nl I thought we had to use the sets that was send to us so I made my creation with those. In the bag where some sea related charms, some wooden rondell beads, an aluminum bead and two schell disk beads.
Not easy for me, because I’m not related to wood, sun and sea.
Finally I came up with this, so not me, but eventually I think its a fun piece. 😀
Ik heb weer eens meegedaan met een uitdaging, deze keer met “Endless Summer” van het JQ forum, we kregen een setje kralen en bedels toegestuurd van www.sydneydesign.nl Ik dacht dat we het setje moesten gebruiken wat ons gestuurd was, dus heb ik daar een crea mee gemaakt. In het zakje zaten zee bedeltjes, houten rondellen, een aluminium kraal en wat schelp schijfjes.
Echt niet gemakkelijk want ik heb niets met hout, zon en zee.

Uiteindelijk is het dit geworden. Zo niet mij, maar ik vind hem uiteindelijk toch wel heel leuk geworden. 😀

Carina Veling
I'm also on
Laatste berichten van Carina Veling (alles zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 VMCdesigns.nl - All Rights Reserved.