~*~ 2010 – Lavender Stone Rosary ~*~

~*~ 2010 – Lavender Stone Rosary ~*~

A short post from me this time, just to highlight the beauty of the lovely lavender stone rosary. The cristals are chinarovski, the beadcaps are tibet silver and the wire used is silverplated non tarnisch 18 gauge.

Even though I’m not particularity religious I always had a soft spot for rosaries

Een korte post van mij deze keer, om de schoonheid van deze mooie rozenkrans uit te lichten. De kristallen zijn chinarovski, de kralen kapjes zijn van tibet silver en het draad is 18 gauge non tarnish verzilverd.

Al ben ik niet echt een religieus persoon, ik heb altijd een voorliefde gehad voor rozenkransen.


I'm also on

Carina Veling

Designer / creator at VMCdesigns.nl
Hallo, mijn naam is Carina, zoals jullie kunnen zien vind ik het leuk om sieraden, kleine doosjes,wenskaarten en andere kleine cadeautjes van papier en karton te maken.

Al mijn creaties kunnen in mijn galerijen gevonden worden.

Indien er vragen zijn, schroom dan niet om even een berichtje te sturen.
Carina Veling
I'm also on

Latest posts by Carina Veling (see all)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 VMCdesigns. All Rights Reserved.